
نصب نردههای حفاظ ،نیمی دیگر از پروژه خرید حفاظ تا قرار دادن آن بر روی دیوار است، زیرا هر حفاظ با کیفیتی که خریداری میشود باید با کیفیت بالا نیز بر روی دیوار نصب شود که کارایی آن تضمین شود و با در نظر گرفتن شرایط سطح دیوار این نصب باید صورت گیرد.
اغلب حفاظهایی که برای نصب فرستاده میشوند بدون در نظر گرفتن شرایط مختلف سطح دیوار به طور یکسان بر روی دیوار کار گذاشته میشوند،در اغلب موارد بصورت قرار دادن نرده حفاظ بر روی سطح سنگی یا بتنی دیوار و تنها با زدن پیمهای فلزی از کنار شاسی آن به سطح دیوار بسنده میشود که تا حدود زیادی جوابگوی اتصال محکم نرده حفاظ به سطح دیوار نمیباشد.
در ابتدا میبایست با در نظر گرفتن نوع پوشش سطح دیوار،سطوح فلزی ای را در فواصل نزدیک به هم محکم در سطح دیوار کار گذاشت که به آن زیرسازی گفته میشود که روش زیرسازی بسته به نوع پوشش سطح دیوار متغییر است.
(پوشش سطح دیوارها با یکدیگر متفاوت هستند و ممکن است بلوک یا سیمانی، سنگ درپوش دار یا فلاشینگ باشد که زیرسازی هر یک متفاوت است.)
زیرسازی و قرار دادن سطوح فلزی قوی که شاسی کف حفاظ میبایست بر روی این سطوح قرار گیرد، بخش کلیدی و مهم اجرای نصب نردههای حفاظ شاخ گوزنی است که در اکثر موارد رعایت نمیشود.
گروه نصب ناوک حفاظ با بهرهگیری از تکنیکهای نصب ،با قرار دادن صفحات فلزی در فاصلههای نزدیک به هم در طول سطح دیوار اقدام به زیرسازی سطح دیوار نموده و سپس نردههای حفاظ را بر روی این صفحات محکم شده قرار داده و از قسمت شاسی حفاظ که همان پروفیلهای انتهای نرده هستند با جوشکاری متصل میکند.
اهمیت داشتن شاسی قوی برای نرده حفاظ درهنگام نصب بخوبی خود را نشان میدهد.
زیرا تمامی اتصال نرده حفاظ به سطوح فلزی ایجاد شده میبایست از طریق یک شاسی نیرومند انجام پذیرد که جوشکاری کامل و چندسانتی متری را پذیرا باشد که این امر در شاسی های میلگردی علاوه بر ضعیف بودن میلگرد نقطه اتصال ناچیزی برای اتصال از طریق جوش دارند.
همچنین زیرسازی و قرار دادن صفحات فلزی بر روی سطح دیوار باعث ایجاد فاصله ایمن مابین سطح دیوار و پروفیل کف حفاظ میشود که به نوبهای آبچکان نرده حفاظ میباشد.
این امر باعث میشود از پوسیدگی و خوردگی شاسی حفاظ در طول زمان جلوگیری بعمل آید و طول عمر شاسی حفاظ به طور قابل ملاحظه ای افزایش یابد که در تمامی پروژههای نصب گروه ناوک حفاظ این امر رعایت میشود.